Meewerkstage (HBO/WO)

Functieomschrijving

Word jij warm van de warmtetransitie?  Én ben jij die energieke schakel die een uitdaging niet uit de weg gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou: Met een achtergrond op het gebied van Planologie, Ruimtelijke Ordening, Veranderkunde, Energy Science, Energietechniek of Bouwfysica ben je hier op de juiste plek. Een team van behulpzame procesbegeleiders en consultants staat bij de WarmteTransitieMakers klaar om jou de juiste begeleiding te geven, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

 

Wanneer ben jij nou de perfecte kandidaat? Simpel, vind je het leuk om te schrijven, presentaties in elkaar te zetten en dit grafisch gezien goed te ontwerpen en modellen maken op basis van ontvangen gegevens dan heb je de basis van de perfecte kandidaat in je. Aangezien wij als WarmteTransitieMakers ons bezig houden met het begeleiden van partijen in de warmtetransitie is het van belang dat je energie krijgt uit het begeleiden van groepen. Het is in deze begeleiding van belang hoe verschillende energietechnieken samenkomen met de belangen van bewoners en stakeholders.

 

De Warmtetransitie is een opgave die voor iedereen geldt. Wij zetten ons in om daadwerkelijk iedereen op de been te krijgen, want voor de warmtetransitie is een stroomversnelling nodig. Ook daarom zoeken we een gedreven en out of the box denkende student. Die de verschillende leerervaringen (ja wij leren ook nog elke dag) kan ophalen en deze vertaald tot learnings voor alle medewerkers. 

Vereisten

Concreet betekent deze stage vooral niet dat je koffie moet halen voor je collega’s. Wel ga je meewerken in projecten waarin een frisse blik altijd welkom is. Je communicatieve vaardigheden komen terug in werkzaamheden met betrekking tot het bijwerken de website en het opstellen en uploaden van LinkedIn posts.

Heb jij nou zo iets van… ja hier ben ik wel warm voor. Schroom je dan niet om een leuke, innovatieve sollicitatie te sturen!